ضرر استفاده از پارچه پلاستیکی در روتختی و تشک

ضرر استفاده از پارچه پلاستیکی در روتختی و تشک


ضرر های استفاده از پارچه های پلاستیکی در رو تختی و تشک

پارچه‌هایی که در تولید کالای خواب استفاده می‌شود باید از جنس الیاف نخی باشد تا سلامتی استفاده کنندگان را تامین کند. اما آیا می‌دانید ضرر های استفاده از پارچه‌های پلاستیکی در روتختی و تشک چیست؟ در ادامه تمام آسیب‌هایی که در اثر تماس با الیاف مصنوعی و پلاستیکی برای ما ایجاد می‌شود را بیان می‌کنیم.

ضایعات پوستی

پارچه‌ی نخی به عنوان بهترین الیاف برای لباس‌های روزمره است. همه‌ی ما به طور روزانه با ملافه تشک و روبالشتی و روتختی هم در تماس هستیم. پارچه‌های پلاستیکی جنس نایلون یا پلی استر دارند. این جنس‌ها در تماس با بدن موجب افزایش تعریق بدن می‌شوند و به دلیل الیاف مصنوعی که در آن بکار رفته عایق رطوبت هستند. پس پوست در تماس مستقیم با مواد شیمیایی و سموم آزاد شده از این پارچه‌ها قرار می‌گیرد و قطعاً مشکلات و عوارض پوستی ایجاد می‌شود.

قالیشویی چلسی متخصص شستشوی انواع فرش

کارخانه قالیشویی چلسی کرج عضو رسمی اتحادیه قالیشویان و فرش فروشان کرج، دارای کارخانه ای مجهز با ماشین آلات تمام اتوماتیک آماده ارائه با کیفیت ترین خدمات شستشوی فرش در سراسر کرج.

عوارض پوستی ایجاد شده در اثر استفاده از الیاف مصنوعی خارش، سوزش، تاول  و التهاب است. حتی در موارد شدیدتر ممکن است روی پوست زخم و کهیر هم ایجاد شود. این مورد به خصوص در مورد بیمارانی که دائم در بستر هستند اهمیت زیادی دارد چون آن‌ها ناگزیرند تمام ساعات روز را در رختخواب باشند و اگر در تولید پارچه‌ی روتختی و تشک  از الیاف مصنوعی استفاده شود مشکلات و بیماری‌های این افراد بیشتر می‌شود.

همچنین رعایت این نکته در مورد افرادی که سابقه‌ی ابتلا به بیماری‌های پوستی دارند  نیز اهمیت دارد زیرا موجب تشدید ضایعات پوستی در آن‌ها می‌شود.

بیماری کبد و کلیه

تولید کنندگان پارچه‌های پلاستیکی برای افزایش دوام آن از مواد شیمیایی در ساخت پارچه استفاده می‌کنند. تماس مستقیم با فلزات سنگین کادمیوم و کروم پارچه سبب ایجاد بیماری‌های کلیه و کبد می‌شود. دی متیل فرمامید نیز یکی از ترکیبات شیمیایی است که در ساخت منسوجات پلاستیکی استفاده می‌شود و به اندام‌های حیاتی بدن آسیب می‌زند. حتی مداومت در استفاده منجر به بروز سرطان و شرایط حاد و ناگوار می‌شود.

ضرر استفاده از پارچه پلاستیکی در روتختی و تشک

تعریق زیاد و کم آبی بدن

همانطور که گفتیم یکی از مشکلاتی که با استفاده از پارچه‌های پلاستیکی ایجاد می‌شود زیاد شدن تعریق بدن است. در این شرایط بدن دچار کم آبی می‌شود و علاوه بر از دست رفتن آب بدن، مواد معدنی هم از دست می‌رود. با استفاده از پارچه‌های پلاستیکی در رختخواب و روبالشتی بدن دچار کم آبی و کاهش وزن موقتی  می‌شود که بعد از مدتی این کم آبی جبران می‌شود اما قطعاً با ضعیف شدن بدن به علت از دست رفتن مواد معدنی و مغذی روبرو خواهیم بود.

به جای پارچه‌ی پلاستیکی از چه پارچه‌ای برای روتختی و تشک استفاده کنیم؟

پارچه‌های نخی از جنس پشم، ابریشم، کتان چون از الیاف طبیعی بافته می‌شوند و فاقد مواد مضر و شیمیایی هستند آسیب یا حساسیت پوستی ایجاد نمی‌کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *